2012. március 10., szombat

Kezdetek...

Régóta dédelgetett álmom egy blog, ahol többek között konyhai kalandozásaimat szeretném megosztani. Végre rászántam magam és megszületett az Edi konyhája. Eddig csak mint megrögzött olvasó voltam jelen, hát most belevágok! Kis családom is talán hasznát veszi az itt megosztott tapasztalataimnak. Igazi nagycsaládos háztartást vezetek, főként a magyar konyha csodálatos ízvilágával. Néha kisebb nemzetközi kiruccanások előfordulnak, de nagyon szeretem kipróbálni egy-egy tájegység sajátos ízeit is.Valahogy nálam minden ,,Edi-módra" készül, addig igazgatom a recepteket amíg mindannyiunknak kedvére való nem lesz. Reményeim szerint "gyerekségek, kreatívságok" is kerülnek majd ide és bízom benne, hogy az idő múlásával egyre többen olvasgatnak majd.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok sikert kívánok a blogodhoz.
Petra

Katalin írta...

Én is sok sikert kívánok, egyre több finom recepttel és egyéb érdekességekkel.
Szép a fejlécen szereplő panoráma, merre készült. Mi is nagyon szeretjük a természetet, ha még nem láttad volna, és ha van időd rá és érdekel, látogasd meg a többi blogomat is: szülőfalumról, Erdélyről, Kárpátaljáról és a legújabb a Pilisről, ahova rendszeresen töltöm fel az új kirándulásaink és a régebbiek képeit is.

Edi írta...

Köszönöm a szép szavakat. Megnéztem a blogjaidat, és elállt a szavam. Egyébként én nagy Erdély rajongó vagyok, mind gasztronómiájában, mind természeti szépségében. Viszont töredelmesen bevallom, hogy még nem láttam a saját szememmel, amit nagyon sajnálok. A fejlécem képe a Visegrádi várból lett fotózva és a Dunakanyar panorámáját mutatja be, ahogy Mátyás király is láthatta.

Katalin írta...

Köszönöm Edi!
Akkor most már egyszer el kell mennetek Erdélybe :)